Eliisa ja Mika Malinin maatilalla Vihdissä ilmastonmuutos tuntuu jo konkreettisena viljelytyön arjessa. Pilottitila etsii ratkaisuja siihen, miten maatalous voi olla avuksi ilmastonmuutoksen hillinnässä. Seurasimme tilan elämää alkuvuodesta sadonkorjuuseen.
Suosikkiolut "Kuparia" saa nyt uudessa tölkissä – esittelyssä Coop Lager ja muut laadukkaat markettilöydöt
Pohjoismainen Coop korvaa Rainbow-merkin S-ryhmän kaupoissa
Tuula Närhisen taide syntyy muoviroskista, jotka meri heittää Harakan saaren rantaan
Suomalainen maksaa lääkkeistään enemmän kuin ruotsalainen, ja nyt siihen halutaan muutos
Huijausviestit muuttuvat koko ajan ovelimmiksi: nettihuijari yrittää horjuttaa harkintakykyäsi
Kasvava sähkölasku ohjaa säästämään sähköä. Vinkkejä ja ohjeita tulvii, mutta mihin niistä kannattaa keskittyä?
Ottaisinko sushia, chili con carnea vai lasagnea? Kaupoissa on tarjolla entistä enemmän ravintolatasoista ruokaa
”Ihmisiä kiinnostaa yhä enemmän se, mitä heidän lemmikkinsä syövät”- Dagsmark Petfood valmistaa lähiruokaa koirille ja kissoille
Woltin perustaja Miki Kuusi toivoo, että suomalaiset käyttäisivät palveluita rohkeammin: ”Kaikkea ei tarvitse tehdä itse”
Nämä 7 keinoa helpottavat ruoanlaittoa lapsiperheessä ja kasviksia tulee syötyä! Lue kotitalousopettajien vinkit
Suomen pelloilla tehdään pioneerityötä ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi
Suomalainen menestysresepti -kilpailun voiton vienyt Fallero-falafel tuo ravintolatasoisen kasvisruoan kotiin: ”Tässä kotimaisessa tuotteessa on kaikki palaset kohdallaan”
”Kotitalousopetus pitäisi aloittaa jo alakoulussa”, sanoo vuoden kotitalousopettaja
Suomalainen menestysresepti -kilpailussa kehitetään menestystuotetta – voittajalta vaaditaan laaja-alaista näkemystä
”On riski kehittää ruokatuote, jossa tätä ei ole otettu huomioon” – Menestysresepti-kilpailun finaalissa näkyy panostus vastuullisuuteen